Ferestre Termopan

Ferestre termopan, chiar și în cele mai reci zile de iarna vor transforma casa într-o oază de căldură și confort, și va proteja de frig, asa de eficient ca un zid de cărămida. Acestea cu sigururanță blochează pătrunderea frigului, a vântului și a precipitațiilor atmosferice.

Ferestrele noastre din PVC sunt fabricate din profil GEALAN de 5camere – S8000 si 6camere – S9000 de izolare, echipate cu feronerie MACO, ajutandu-va astfel să creați construcții cu un grad de izolare termică foarte înalt.

Ferestrele Termopan va proteja casa dumneavoastră de frig în timpul iernii și vă va menține răcoare în timpul caniculei de vară.

Ferestrele termopan din profil PVC, vă va proteja de zgomotul de pe strada, dăruindu-vă doar sunete placute a confortului de casa. Cu ferestrele noastre din PVC zgomotul străzii se reduce de două ori, datorită proprietăților deosebite ale profilului: densitate înaltă a pridvorului, instalări largi de sticlă termopan și fixarea lor cu etanșeitate înaltă pe profil.

La noi puteți comanda Ferestre Termopan si Usi din Termopan  fabricate din sisteme de profil GEALAN ca: S8000, S9000

Ferestre Termopan fabricate din profile GEALAN au o serie de avantaje:
• posedă o rezistență înaltă pe parcursul timpului,
• nu emit substanțe nocive pentru mediul înconjurător,
• datorită aditivilor speciali ferestrele PVC GEALAN corespund securității antiincendiare, nu susțin procesul de ardere.
• structura cu multe camere de profil vă permite să utilizați eficient proprietățile de izolare termică a aerului,
• mai multe circuite de etanșare împiedică suflarea vîntului.

Ferestrele termopan din executate din profil GEALAN, decenii întregi au trecut prin testare în toate condițiile climatice și sunt potrivite pentru utilizare chiar și în cele mai extreme condiții. Suprafața de profil nu-și pierde culoarea cu timpul.

Cu sistemele noastre din domeniul ferestrelor PVC aveţi garanţia unei mărci de calitate şi obţineţi produse, care vor constitui în mod individual o soluţie pentru toate cerinţele.

Cele mai îndrăznețe idei despre posibilitățile moderne ale ferestrelor termopan le depășesc sistemele de ferestre GEALAN. Nu au egali în capacitatea lor de a reduce pierderile de căldură și construcției inovatoare a ferestrei termopan, acestea reduc pierderile de energie până la 76% în comparație cu ferestrele din lemn.

Ferestre Termopan din profil GEALAN vă va bucura de liniște și pace, chiar dacă casa dumneavoastră este situată la o distanță foarte mică de autostradă cu trafic intens. Atunci când este utilizat corespunzător cu geamurile termopan, ferestrele PVC din profile GEALAN pot ajunge la un nivel de izolare fonică foarte înalt- până la 40 db, ceea ce creează condiții optime pentru odihnă și somn liniștit.

Izolatia termică a ferestrelor termopan poate fi mult imbunătătită dacă sunt echipate si cu Rulouri Exterioare.