Tamplarie din Aluminiu

Aluminiul a avut succes rapid în domeniul construcțiilor, datorită caracteristicilor sale mecanice deosebite, care îl recomandă, mai ales greutății specifice mici(2.7 kg/dm3), rezistenței mari la erodare, a durabilității, vopsirii in camp electrostatic, cea ce-i ofera o gama nelimitata de culori.

Pentru producția de profile pentru tâmplărie și pereți cortină se utilizează aluminiu aliat cu diverse elemente chimice care îi asigură o îmbunătățire a parametrilor mecanici.

Sistemele de profile din aluminiu fac posibilă crearea unor structuri complexe aluminiu/sticlă cu impact deosebit asupra arhitecturii clădirilor moderne.

Avantajele Tamplariei pe Aluminiu

  • Aspect si design architectural deosebit
  • Rezistenta foarte mare
  • Greutate scazuta
  • Duritate ridicata
  • Impermeabilitate
  • Rezistenta mare la coroziune

Tamplaria din aluminiu garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp (sunt vopsite in camp electrostatic). Paleta de culori este practic nelimitata oferind posibilitati arhitecturale deosebite. Au rezistenta specifica metalelor, nefiind necesara armarea suplimentara, rezistenta obtinuta in conditiile unei greutati reduse, avand un efect minim asupra rezistentei cladirilor.

Bariera termica din poliamida elimina conductivitatea termica a metalului, asigurand un coeficient termic apropiat de cel al sistemelor de PVC. De asemenea asigura confort si liniste prin izolare fonica optima, pana la 38 dB, in functie de dimensiunea puntii termice.

Firma noastra executa si monteaza, deasemenea si tamplarie aluminiu fara rupere termica cu diverse aplicabilitati: ferestre, usi, pereti despartitori, vitrine, in functie de cerintele si necesitatile beneficiarului.