Tamplarie PVC

Fereastra termopan ocupă aproximativ 75 – 80% din suprafața ferestrei și este foarte important să fie bine executat. Sigilarea dublă a geamului termopan cu material butilic asigură etanșarea necesară unei izolări termice superioare.

ferestre termopan

Geamul termopan are introdus între foile de sticlă argon ( sau alt gaz rar : kripton) direct pe linia de producție, nu prin supape, obținând un coeficient de transfer termic de 1.1W/mpK spre deosebire de geamul clasic, a cărui coeficient de transfer termic este de 5.5W/mpK.

În cazul geamului tripan (cu 3 foi de sticla) grosimea recomandată este de minim 40 mm, cu foaia de sticlă din mijloc, recomandat de 6 mm pentru a prelua șocurile termice și 2 foi tratate termic.Geamul termopan este denumirea populară pentru un sandwich format din două foi de sticlă lipite perimetal prin intermediul unei baghete de aluminiu și al unor sigilanți de tip membrană cauciucată.

Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termică deosebită care pastrează transparența necesară spațiilor vitrate. Și acest produs poate fi întalnit sub diverse calități care vor influența în mod evident prețul ferestrei. În primul rând sticla folosită poate fi trasă sau float. Cea trasă se obține printr-un proces mai primitiv și are mult mai multe deficiențe de claritate fiind des întâlnite deformările de imagine sau efectul de curcubeu. Sticla float este mai scumpă însă elimina aceste neajunsuri.Grosimea baghetei de aluminiu folosită la sigilarea sticlei își pune și ea amprenta asupra prețului final. Vă recomandăm să achiziționați ferestre termopan cu bagheta de grosime 16 mm. Doar în acest caz se obține un mediu interior suficient de voluminos pentru a izola bine încaperile de temperaturile de afară. Un element important este si sigilantul folosit la îmbinarea foilor de sticlă. Grosimea foilor de sticlă influențează și ea caracteristicile termice dar mai ales cele de rezistență la impact ale geamului termopan. Cel mai des folosit este geamul de 4 mm suficient de rezistent pentru ferestrele uzuale ale unei case. Pentru vitrine, terase sau ochiuri de geam de peste 2 m2 este indicat să folosiți măcar geam de 6 mm sau chiar tip duplex 3.1.3 (laminat) . Rezistența la efracție poate fi marită și prin intermediul unei folii speciale antiefracție aplicată pe interiorul foii exterioare de geam înaintea sigilării. În cazul în care tâmplăria este montată înclinat sau în medii cu risc sporit (gradinițe, spitale, instituții publice), sticla folosită trebuie securizată în prealabil astfel încât în cazul spargerii cioburile rezultate să nu pună în pericol viața celor aflați în apropiere. Toate aceste opțiuni se vor reflecta în prețul final al ferestrelor în cazul în care situația o cere.

Punand baza pe faptul ca ferestrele PVC au un grad foarte ridicat de economisire a energiei, avand o durata de viata mai mult de 50 de ani, cu o minima intretinere, costurile sunt, de asemenea, salvate pe termen lung.

Ferestrele noastre superioare din PVC sunt perfecte pentru aproape orice tip de proprietate – de la apartamente moderne, pentru case de tip familial cat și pentru proprietățile tradiționale. Ferestrele Termopan sau PVC oferă avantaje de cost clare, atât la achizitionarea lor cat și de-a lungul întregului ciclu de viață.

Calitatea Ferestrelor

Oferim calitate pentru toata gama noastre de ferestre termopan indifierent ca vorbim despre profile marca Veka, Rehau sau Gealan.

Folosim o tehnica inovatoare in producerea lor si punem la dispozitie diferite personalizari ale modelului, avand preturi avantajoase pentru ferestre termopan.

In alcatuirea produsului si in finalizarea lui nu intra doar rama ferestrei dar un ansamblu de elemente constituit dintr-un profil ales de dumneavoastra si geamul care este impartit in doua foi de sticla fiecare de o grosime de 4 mm, cu o insertie de gaz (Argon) inert intre acestea, care face ca transferul de energie sa fie mai incet.

Ferestre REHAU

Pentru construcţii eficiente d.p.d.v. energetic, pentru utilizarea energiilor regenerabile şi managementul apelor, precum şi pentru mobilitate şi Future Living, REHAU are contribuţii durabile cu privire la provocările ecologice şi economice ale viitorului. Competenţa şi plăcerea de a inventa au făcut din REHAU lider al ofertanţilor de sisteme şi prestatorilor de servicii pentru soluţii pe bază de polimeri, în domeniile Construcţii, Automotive şi Industrie. Datorită combinaţiei între înaltă performanţă în dezvoltare şi organizare puternic descentralizată a vânzărilor şi service-ului, grupul internaţional se situează pe piaţă în topul ofertanţilor. În concepţia noastră, înaltul profesionalism de la dezvoltarea materialelor şi până la execuţie precum şi pasiunea pentru fascinanta utilitate şi potenţialul materialelor polimere sunt premise esenţiale pentru a fi o marcă de top de succes pe plan mondial.

Ferestre VEKA

VEKA activeaza la nivel mondial ca un grup de companii, avand o prezenta activa in peste 50 de piete nationale. Reteaua mondiala de unitati de productie, centre logistice si birouri de vanzari ne permite sa intelegem si sa ne adaptam oricaror cerinte si dorinte specifice ale celor peste 3000 de parteneri ai nostri, oferind diversitate in indeplinirea dorintelor individuale. In cei peste 40 de ani de existenta, VEKA si-a perfectionat constant gama de solutii tehnice din portofoliu, dar, mai mult decat atat, si-a dezvoltat mecanismele interne si serviciile cu valoare adaugata puse la dispozitia partenerilor din toata lumea.

Portofoliul impresionant de produse si servicii disponibile in Romania poate raspunde celor mai exigente solicitari si nevoi specifice venite din partea arhitectilor, constructorilor, dezvolatorilor imobiliari si, nu in ultimul rand, beneficiarilor finali. Calitatea exceptionala a produselor din portofoliu, dar si un  set de valori solide construite in jurul conceptelor de  parteneriat si responsabilitate mentin VEKA  pe pozitia de leader mondial al industriei profilelor PVC destinate productiei de ferestre sau usi termoizolante.

Sisteme de Ferestre: ALPHALINE 90, SOFTLINE 82MD, SWINGLINE, SOFTLINE 70AD, EKOSOL 70, EFFECTLINE

Sisteme de Usi: VEKASLIDE, EKOSOL 70, ALPHALINE 90, SOFTLINE 82MD, SOFTLINE 70AD, SWINGLINE

Ferestre Gealan

Nam viverra scelerisque turpis id fermentum. Sed bibendum sit amet odio tempor venenatis. Quisque vel lectus sem. Sed convallis ligula sit amet. Nam viverra scelerisque turpis id fermentum.

Quisque vel lectus sem. Sed convallis ligula sit amet. Nam viverra scelerisque turpis id fermentum.