Avantajele profilelor GEALAN

Rezistent

Ferestrele din profile din GEALAN sunt ușor de îngrijit. Rezistența mare la influențele mediului înconjurător și atmosferice duce la o durată de viață lungă.

Confortabil

Ferestrele din profile GEALAN cu mai multe camere asigură păstrarea căldurii la interior și evită pătrunderea zgomotului. Acestea oferă siguranță, protecție și creează o atmosferă inconfundabilă.

Individual

Alegerea geometriei profilelor, a tipului de deschidere și împărțirii ferestrelor influențează caracterul individual. Prin intermediul profilelor GEALAN pot fi realizate și forme de ferestre mai puțin obișnuite.

Ferestre GEALAN

Pentru un confort ambiental perfect

Sistemul de profile S 8000 demonstrează orientarea consecventă către piață a GEALAN. Eficiența economică și optimizarea utilizării materialelor au reprezentat aspectele centrale avute în vedere la construcția acestui sistem de etanșare cu o adâncime de 74 mm – pentru o prelucrare mai ușoară și mai eficientă de către producătorii de ferestre.

Sistemul combinat inovator

S 9000 este un sistem versatil, de ultimă generație, pentru ferestre, uși și uși glisante, cu alegerea a două sau trei niveluri de etanșare.
Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm).
Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.
Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor.