EKOSOL 70

  ekosol70_2ekosol70EKOSOL 70 este un sistem culisant cu o adancime a profilului de 70 mm si o geometrie interna impartita in 3 camere de izolare. EKOSOL 70 are un design clasic conferit de muchiile usor rotunjite.

Cu sistemul EKOSOL 70 se pot realiza ferestre culisante in diferite variante constructive. Sistemul este compatibil cu seria SOFTLINE 70AD.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie ferestre culisante in doua canate, alb/color, cu dimensiunile maximale ale cercevelei Lmax = 1,0 ml; Hmax = 1,5 ml.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL „Clasa A” si corespunde normativului european SR EN 12608 – clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 2 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 24 mm, in functie de bagheta utilizata.

Sistemul EKOSOL 70 este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.